Νέα της σχολής

Κυριακή, Αύγουστος 25, 2013 - 02:32
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΙΖΟΝ 2013-14

Το νέο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για την καινούργια σαιζόν είναι έτοιμο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την σχολή μας.

Κυριακή, Αύγουστος 25, 2013 - 02:30
SALSA & RUEDA

Από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν ομαδικά μαθήματα Salsa και Rueda. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την σχολή μας.

 

Πέμπτη, Νοέμβριος 1, 2012 - 01:32
BREAKDANCE

Τρόπος χορευτικής έκφρασης, διαφορετικός από τους άλλους χορούς! Οι κινήσεις του Breakdance γίνονται ενώ ο χορευτής βρίσκεται χαμηλά στο έδαφος, κάνοντας στροφές του κεφαλιού και των χεριών. Οι κινήσεις αυτές συνδυάζονται με ακροβατικά, πετάγματα και πόζες!! To Breakdance είναι ένα είδος Hip Hop που απευθύνεται από χιλιάδες οπαδούς.

Πέμπτη, Οκτώβριος 25, 2012 - 02:34
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Μαθήματα (όλες οι ηλικίες) για όσους επιθυμούν και ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Προχωρημένη τεχνική, στάση σώματος και αντοχή αναπτύσσονται σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πέμπτη, Οκτώβριος 25, 2012 - 02:34
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημιουργική κίνηση και χορός για παιδιά. Υπάρχουν 2 ομάδες: μία για παιδιά 3-5 χρονών και μία για 6-7 χρονών.

Κίνηση, γυμναστική, έκφραση, χορός, μουσική και χαλάρωση συνθέτουν μία πολύ δημιουργική ώρα για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να κινηθούν χωρίς περιορισμούς. Η δημιουργική κίνηση βασίζεται σε έννοιες και τα παιδιά μόνα τους ανακαλύπτουν τρόπους και σύντομες χορογραφίες για να εκφράσουν αυτή την ιδέα (π.χ συναισθήματα, τα επίπεδα και την σχέση τους με το περιβάλλον). Ακούνε διάφορα είδη μουσικής, και τελειώνουν το μάθημα πάντα με χαλάρωση, αναπνοές και συζήτηση για το τι τους χαλαρώνει.