Η σχολή

Ο χορός είναι ένα χόμπι για όλους χωρίς όρια στην ηλικία.

Για την Alma Latina ο χορός:

  • Ξεκουράζει και χαλαρώνει ψυχολογικά
  • Ενισχύει το συναίσθημα της κοινωνικής συνεύρεσης
  • Βοηθά στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης
  • Είναι ένα χόμπι χωρίς χρονικούς περιορισμούς

Η Alma Latina λειτουργεί από το 2001 στην Άνοιξη Αττικής, σε ένα χώρο 400τ.μ. με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές αιθουσών διδασκαλίας χορού. Διαθέτει τέσσερις ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας και χώρο υποδοχής και αναμονής. Διδάσκονται μοντέρνοι και ελληνικοί χοροί σε όλα τα μαθητικά επίπεδα.

Το διδακτικό προσωπικό κατέχει διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα διδασκαλίας και εξειδικευμένη εμπειρία σε American και International Style . Μεγάλη επιτυχία της Alma Latina αποτελεί το γεγονός οτι είναι η μοναδική σχολή στην Ευρώπη με 3 δασκάλους που κατέχουν διπλώματα Master of Dance σε χορούς rhythm και smooth στο American Style, δίπλωμα Fellow σε Latina και Licentiate σε Ballroom.

Όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πτυχία σε American Style από πιστοποιημένους αμερικάνους εξεταστές καθώς και σε International Style από βρετανούς εξεταστές της International Dance Teachers Association (IDTA) σε όλα τα είδη των διεθνών χορών.

Η ψυχή της ALMA LATINA

Η Ζόριτσα Λούκιτς-Ναυπλιώτη, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Alma Latina, ξεκίνησε την χορευτική της καριέρα σε ηλικία μόλις 14 ετών στην Γιουγκοσλαβία όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.  Το πάθος για το χορό την κατέκτησε πολύ νωρίς και από τα πρώτα κιόλας χορευτικά της βήματα ήξερε ότι με αυτό ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Σήμερα είναι κάτοχος διπλώματος σε επίπεδο Grand Master of Dance στο American Style για 12 χορούς σε rhythm και smooth και Grand Master στο Αργεντίνικο Τανγκό. Στο International Style κατέχει το επίπεδο Fellow για τους Latin χορούς και το επίπεδο Licentiate για τους χορούς Ballroom και το Βιεννέζικο Βαλς.