Είδη χορού

 
LATIN
Έντονοι ρυθμοί και χαρούμενα τραγούδια που γεννήθηκαν στις φτωχογειτονιές της Λατινικής Αμερικής και εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο μας οδηγούν σε χορούς όλο ζωντάνια και κέφι!
Xοροί: Bachata, Bolero, Cha-Cha, Jive, Mambo, Merengue, Paso Doble, Rumba,
Samba, Salsa, Swing.

BALLROOM
Χοροί που φέρνουν στο μυαλό επίσημα κοστούμια και μακριά φουστάνια, παλιές ταινίες με τον Fred Astaire και την Ginger Rogers με κύριο χαρακτηριστικό τους το ρομαντισμό. Σήμερα, χορεύονται ολοένα και περισσότερο.
Foxtrot, Tango, Quickstep, Βαλς και Βιεννέζικο Βαλς.

FREESTYLE
Το freestyle απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και νεαρά άτομα και η εκμάθηση του περιλαμβάνει τεχνική, βήματα και δημοφιλείς χορογραφίες του μοντέρνου χορού.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ
H μαγεία του Buenos Aires στην Alma Latina!

ORIENTAL
Χορός της Κοιλιάς, όπως χορεύεται στην Αίγυπτο. Ένας αισθησιακά όμορφος χορός με έμφαση στην κίνηση των γοφών, όπου ο νους ταξιδεύει και το σώμα παραδίδεται στους ήχους της ανατολίτικης μουσικής.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (MUSICAL THEATER)
Το Μουσικό Θέατρο (Musical Theater) είναι μία μορφή θεάτρου που συνδυάζει τραγούδια, διαλόγους, ηθοποιία και χορό. Η ιστορία και το αισθηματικό περιεχόμενο του έργου – χιούμορ, πάθος, αγάπη, θυμός – ενώνονται με τις λέξεις, τη μουσική, τις κινήσεις και τις τεχνικές πτυχές της διασκέδασης, και γίνονται ένα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ
Διδάσκονται όλα τα είδη των ελληνικών παραδοσιακών χορών όπως ο συρτός, ο ικαριώτικος, ο μπάλος, το τσάμικο και δημοφιλείς λαϊκοί χοροί, δηλαδή χασάπικο και ζεϊμπέκικο καθώς και το συρτάκι στην αυθεντική χορογραφία του «Ζορμπά».