Γαμήλιος Χορός

Δώστε μια ιδιαίτερη νότα στον πρώτο σας χορό! Επιλέξτε μόνοι σας ή μαζί μας το τραγούδι που θέλετε και ο δάσκαλος σας στην Alma Latina θα φτιάξει μια χορογραφία προσαρμοσμένη στο στυλ που επιθυμείτε. Από ένα κλασικό γαμήλιο Βαλς μέχρι ένα γρήγορο Mambo ή ένα ρομαντικό Ταγκό, εσείς απλά περιγράψτε το χορό και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε για τη ρομαντική σας χορογραφία.

Mερικές χρήσιμες συμβουλές από τους δασκάλους της Alma Latina:

  • Αποφεύγετε να περιμένετε μέχρι τη τελευταία στιγμή. Όσο πλησιάζει ο καιρός για την ημερομηνία του γάμου σας, το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε όλο και λιγότερο χρόνο στη διάθεσή σας. Τρεις με έξι μήνες πρακτικής εξάσκησης είναι αρκετοί για να τελειοποιήσετε τη χορογραφία σας.

  • Ο χορός δρα και ως αγχολυτικό. Η ώρα της πρακτικής εξάσκησης θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε -έστω και για λίγο- τις υπόλοιπες υποχρεώσεις αλλά και την κούραση της ημέρας.

  • Να θυμάστε: ο χορός είναι διασκέδαση. Μην σκέφτεστε μόνο τι εντύπωση θα αφήσετε στους καλεσμένους σας, αλλά εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή που θα μοιραστείτε ως αντρόγυνο.