Ειδικά Τμήματα Χορού

LATIN ENERGY (Πλήρης Σωματική Άσκηση)

Το ομαδικό μάθημα Latin Energy συνδυάζει έντονο χορό με μυϊκή ενδυνάμωση, ελαστικότητα και τόνωση έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε το κάψιμο του σωματικού λίπους. Εύκολες και χαρούμενες χορογραφίες, μέσα από τις πιο σύγχρονες μουσικές της latin jazz, salsa, merengue, bachata, και hip-hop !!! Το μάθημα περιλαμβάνει προθέρμανση, 30 λεπτά χορευτική γυμναστική, ασκήσεις ελαστικότητας, αντοχής και αποθεραπείας. Αδυνατήστε χορεύοντας !

BREAKDANCE

Τρόπος χορευτικής έκφρασης, διαφορετικός από τους άλλους χορούς! Οι κινήσεις του Breakdance γίνονται ενώ ο χορευτής βρίσκεται χαμηλά στο έδαφος, κάνοντας στροφές του κεφαλιού και των χεριών. Οι κινήσεις αυτές συνδυάζονται με ακροβατικά, πετάγματα και πόζες!! To Breakdance είναι ένα είδος Hip Hop Που απευθύνεται από χιλιάδες οπαδούς.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Μαθήματα (όλες οι ηλικίες) για όσους επιθυμούν και ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Προχωρημένη τεχνική, στάση σώματος και αντοχή αναπτύσσονται σε αγωνιστικό επίπεδο.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ LΑΤΙΝ

Αυτό το τμήμα που είναι για όλες τις ηλικίες, επικεντρώνεται στην προχωρημένη λάτιν τεχνική και διδάσκεται από τον παγκοσμίως γνωστό αθλητή αγωνιστικού χορού Jason Roditis. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον χορό δεν πρέπει να χάσει αυτό το τμήμα.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημιουργική κίνηση και χορός για παιδιά. Υπάρχουν 2 ομάδες: μία για παιδιά 3-5 χρονών και μία για 6-7 χρονών.

Κίνηση, γυμναστική, έκφραση, χορός, μουσική και χαλάρωση συνθέτουν μία πολύ δημιουργική ώρα για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να κινηθούν χωρίς περιορισμούς. Η δημιουργική κίνηση βασίζεται σε έννοιες και τα παιδιά μόνα τους ανακαλύπτουν τρόπους και σύντομες χορογραφίες για να εκφράσουν αυτή την ιδέα (π.χ συναισθήματα, τα επίπεδα και την σχέση τους με το περιβάλλον). Ακούνε διάφορα είδη μουσικής, και τελειώνουν το μάθημα πάντα με χαλάρωση, αναπνοές και συζήτηση για το τι τους χαλαρώνει.